Alasivut

Tunteella suunniteltu, taidolla rakennettu

Lomalla on tarkoitus rentoutua, nauttia ja unohtaa arjen huolet. Tällöin majoituspaikankin on oltava sellainen, joka mahdollistaa käytännön asioiden moitteettoman toimimisen tilanteessa kuin tilanteessa. Lomamajoituksen on oltava juuri lomailijan tarpeisiin sopivaa – ja tätä Paljakka tarjoaa.

Olitpa sitten kaveriporukalla kelkkailemassa, rauhallisella perhelomalla, vaellusreissulla tai liikeneuvotteluissa, Paljakassa ei ole majoituslaadusta tingitty.

Myös kokonaisuus ratkaisee majoituksessa. Paljakan majoituskapasiteetti onkin suunniteltu täydentämään Paljakan alueen ainutlaatuisia palveluja. Mikään ei tunnu paremmalta kuin hiihtäminen päivällä Kainuun erämaassa hirvien ja kuukkelien valvovan katseen alla ja illalla käpertyä lämpimien vällyjen väliin laadukkaassa loma-asunnossa takkatulen loimutessa.

Valittavanasi on laadukkaita mökkejä, kaikenkattavia huoneistoja sekä käteviä hotellihuoneita. Tutustu tyylikkäästi kalustettuihin, ja muodikkaasti sisustettuihin vaihtoehtoihimme tarkemmin ja tee varauksesi online-varaamon kautta:

Varaa majoituksesi verkosta

Varaa majoituksesi netistä

tai ota yhteyttä Paljakan aluevaraamoon, josta sinua autetaan mielellään:

puh. (08) 755 120, sposti. info@paljakka.fi (lankapuhelinverkossa häiriö, varanumero 044 748 666 7)

Kulkuyhteydet ja jatkoyhteydet asemilta